HTML

Stoppolás úton, útfélen

Történetek és tapasztalatok stoppolásról!

Friss topikok

Archívum

2010.07.07. 01:47 raszt@

A következő cél

Nem unatkozunk sokat, következő héten Hegyalja, ahova valószínűleg stoppolunk, de az nem nagy túra. Azután viszont egy hosszabb távú utazás a cél. 1250 kilométer körutazás Magyarországon, a 4 magyar sörforgalmazó cég 5 magyar sörgyárához látogatunk el, vagyis a Dreher Pesti, a Heineken Soproni és Martfűi, a Pécsi Sörfőzde Pécsi és végül a Borsodi Bőcsi gyárához látogatunk el, ha minden jól megy.

 

Ha sikerül, akkor ez lép előre a leghosszabb stopptúránkká, valószinűleg pár nap alatt meg is tudjuk járni, de az biztos, hogy nem a Balaton mellett éjszakázunk, mert a sok szúnyog most is elbánt velünk. Napi 3-400 kilométer megtehető táv, ráadásul a Balaton és a Tisza is megfelelő hely, hogy kikapcsolódjunk egy időre és lehűtsük magunkat egy augusztusi nyári napon.

 

Tehát augusztusban jön a magyar sörtúra, ha közbejönnek kisebb nagyobb stoppolások, akkor arról is irok majd nektek.

Ja és egy örök szabály: soha ne hagyd otthon a sátrat.

Szólj hozzá!

Címkék: terv


A bejegyzés trackback címe:

https://stoppolas.blog.hu/api/trackback/id/tr432134864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása